Oratoriumkoor Schagen

Corona - annulering concert 5 april

Ook het Oratoriumkoor neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze concertbezoekers en uitvoerenden heeft de hoogste prioriteit. Daarom zien wij ons genoodzaakt het concert van 5 april te annuleren. Het concert zal op een later moment plaatsvinden. De gekochte kaarten blijven geldig.

CONCERTEN

  • 5 april 2020, Debussy - trois nocturnes / Wagner - delen uit Parsifal - (UITGESTELD)

Welkom op de website van Oratoriumkoor Schagen. Op deze site willen we u kennis laten maken met ons koor. We hopen dat daarmee uw interesse gewekt wordt om onze concerten te bezoeken, maar ook misschien om een repetitie bij te wonen en mogelijk zelfs lid te worden van onze vereniging. U bent van harte welkom!

Jaarlijks voert Oratoriumkoor Schagen met meer dan 100 enthousiaste leden samen met bekende solisten minimaal een groot koorwerk uit. Ze worden daarbij ondersteund door het Begeleidingsorkest voor Noord Holland. De keuze van de klassieke koormuziek wordt afgestemd op de liefhebbers van deze muziek en de ontwikkeling van het koor.

De wekelijkse repetitie is op dinsdagavond in de aula van het Regiuscollege te Schagen. Dirigent Pieter-Jan Olthof weet het koor elke repetitie weer te inspireren onder meer door de aanwijzingen en achtergrond informatie die hij bij de werken geeft.